Vidět svět krásnější

Operace očních víček

Mladá pokožka je pružná a hladká díky kyselině hyaluronové, kolagenu, elastinu, které jsou přirozenou součástí lidského těla. Naše tělo se však s věkem mění, klesá množství kyseliny hyaluronové, snižuje se kvalita a množství vláken kolagenu a elastinu, pleť váže stále méně vody a vznikají vrásky, pleť uvadá, ztrácí své pevné kontury. Není třeba ale propadat panice. Pokud toužíte po mladistvém vzhledu máme pro Vás řešení . Pomůžeme Vám získat skvělý pocit při každém pohledu do zrcadla.

Jeden z nejčastějších zákroků co u nás provádíme je plastická operace víček (horních či dolních), která omladí váš vzhled o 5 až 15 let. Zákrok má nejen estetické dopady, ale přináší i zlepšení vidění a rozšíření zorného pole. Provádí se u pokleslých víček, která brání jasnému vidění. Většinou je příčinou stárnutí kůže a ztráta její elasticity. Dochází k převisům kůže, často s prolabujícím tukem. 

Každý člověk je jiný, tato metoda může někomu pomoci, jinému by mohla naopak způsobit problémy. Je důležité dívat se na tuto problematiku i z pohledu dalších aspektů: věk, pohlaví (operace provádíme ženám i mužům), celkový zdravotní stav, chronická oční onemocnění a další.